Resultats de la cerca frase exacta: 3.786

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. biodinàmic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit de la preparació, l'explotació o el producte que s'ajusta als principis de l'agricultura biodinàmica. [...]
2. bistronòmic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Relatiu a la bistronomia. [...]
3. ecològic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del menjar o l'aliment que procedeix de l'agricultura ecològica o la ramaderia ecològica, sigui directament o bé a través dels ingredients que el componen, per a l'elaboració del qual només es permeten determinats additius alimentaris. [...]
4. nutricèutic -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Dit del producte elaborat a partir de substàncies naturals pròpies dels aliments, que es presenta sota una forma farmacèutica determinada (comprimit, xarop, pólvores, etc.) i al qual s'atribueix un efecte beneficiós per a l'organisme i la capacitat de contribuir a la prevenció d'algunes malalties [...]
5. alimentació complementària a demanda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mètode d'introducció de l'alimentació complementària consistent a oferir a l'infant aliments sense triturar, adequats a la seva edat i preparats d'acord amb les seves habilitats motores i de deglució, i a deixar que triï els que vol menjar i si se'ls menja amb els dits o amb coberts. [...]
6. ànec a la pequinesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en un ànec untat tradicionalment amb una barreja de mel, espècies i soia, que es rosteix al forn en un ast i se serveix amb la carn tallada en rodanxes, acompanyada de verdura, generalment ceba i cogombre, salses i unes petites creps. [...]
7. areng a l'holandesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Areng immadur de gust característic que s'elabora amb salmorra lleugera i sense extracció del pàncrees. [...]
8. coure a la cocota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en una cocota. [...]
9. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
10. tallar a la brunesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tallar un aliment en bocins de la mida d'un gra d'arròs. [...]
Pàgines  1 / 379 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>